Sikertörténet: Egy eredményes bariátriai műtét, egy boldog páciens
Blog Katalin Sikertörténete

Sikertörténet: Egy eredményes bariátriai műtét, egy boldog páciens

Szeretnénk megmutatni egyik kedves páciensünk beszámolóját. Fantasztikus érzés olvasni Katalin sikertörténetét, amely emberi oldalról, a valódi páciens szemszögéből mutatja be a testsúlycsökkentő műtétek hatékonyságát, és az ezzel elérhető életminőség javulását.

Tisztelt Főorvos Úr!

Lassan 1 éve lesz, hogy új életemet megkezdtem az Önök közreműködésével. Gondoltam küldök egy kis beszámolót ennek kapcsán.

Tavaly júliusban 140 kilósan mentem el Önhöz konzultációra, akkor 80 kg-ot tűztünk ki célul, amit később elgondolkodva kicsit nagyképű célnak gondoltam. Jelentem, most 73 kg körül vagyok, így a testtömeg-indexem normál tartományba került. (Igaz, a felső határ, de normális.)

Egy okosmérleg szerint a testzsír %-om 28,9, izom %-om 31,7, viszcelláris zsír %-om 6.

Kimondhatatlanul elégedett vagyok az új életemmel, sokkal könnyebben mozgok, heti 3-4-5 alkalommal úszom és végre könnyen kapok ruhát magamra. Sokszor fázom és minden létező bőrfelületem lóg, de ez egyáltalán nem nagy ár mindezért…

Hálás köszönetem még egyszer ezért a műtétért, tényleg úgy érzem egy új esélyt kaptam az életre!

Üdvözlettel: B. V.K.

Katalin Sikertörténete

Ez egy valódi sikertörténet, amelyre nagyon büszkék vagyunk a Semmelweis Egyetem Bariátriai osztályán, és kívánunk további sikereket Katalinnak!