Mennyibe kerül a beavatkozás? A testsúlycsökkentő műtét ára.

Mennyibe kerül a beavatkozás? A testsúlycsökkentő műtét ára.

Amikor a testsúlycsökkentő műtét ára kerül szóba, jogosan felmerülhet a kérdés, hogy milyen anyagi ráfordítást igényel egy-egy ilyen beavatkozás? A Testsúlycsökkentő modern sebészeti beavatkozás ára magasnak tűnhet. Az elsőre magasnak tűnő árszabás mögött azonban meg kell vizsgálni azokat az előnyöket, amelyekkel egy ilyen sebészeti beavatkozás jár. A relatív nagyobb ráfordításért cserébe hosszútávú és tartós megoldást nyújtunk a betegeknek magasabb biztonságosság mellett.

Azoknak a betegeknek, akik kórós elhízással küzdenek a sebészi beavatkozás jelenti az egyetlen hosszútávon is tartós eredményt hozó fogyási lehetőséget. Manapság nincs más ismert megoldás az ő számukra.

Mi a legkorszerűbb testsúlycsökkentő beavatkozások közül a következőket javasoljuk és végezzük a Semmelweis Egyetemen:

Hogyan épül fel a testsúlycsökkentő műtét ára?

Az első dolog, amit tisztázni kell, hogy a TB hazánkban jelenleg nem finanszírozza a testsúlycsökkentő műtéteket, így a Csőgyomor műtét, a Bypass vagy a Mini Bypass műtétek ára megközelítőleg kétmillió forint. Ettől eltér néhány speciális eset, melyek esetében az OEP egyedi méltányosság gyakorlása során engedélyt adhat a finanszírozásra, de ezen esetek száma elenyésző a gyakorlatban.

Ez a gyakorlat jellemző világszerte, így sajnos ezeket a beavatkozásokat nem finanszírozza másutt sem az Egészségbiztosítói Alap, ha mégis, ahhoz hosszú és rögös út vezet.

Milyen értékeket képvisel a műtéti beavatkozás?

  • Az eljárás kiemelkedő színvonalú műtőben történik, modern laparoscopos berendezések használata mellett.
  • Kiváló szakképzettséggel rendelkező altatóorvosok és asszisztensek kezében van a műtét alatt.
  • Klinikánkon csak a legmagasabb színvonalat jelentő kis csöveken (trokárokon) át végezzük a műtéteket, melyek minimalizálják a melléksérülések és a műtét utáni sérvek kialakulását.
  • Speciális, egyszer használható varrógépek, eszközök és fonalak biztosítják a sikeres, minőségi munkát. Ezek ára műtétenként elérik a másfél millió forintnyi eszköz értéket is. Jelenleg csak a legmagasabb színvonalat képviselő Medtronic termékeket használjuk.
  • A műtét után magasan kvalifikált nővérek vigyáznak Önre négy csillagos szállodai körülmények közt.
  • Már a műtét másnapján dietetikus segítségére számíthat.

Biztos szakmai háttér az Ön szolgálatában

A Semmelweis Kft. filozófiáját meghatározza a betegközpontú hozzáállás és a magas szakmai színvonalon végzett orvosi szolgáltatások nyújtása. Gyakorta az is előfordul, hogy más intézetek problémás esetei is nálunk találják meg a megfelelő ellátást, amire rendkívül büszkék vagyunk, hiszen a betegek biztonsága kiemelkedően fontos a számunkra.

Emellett, minden általunk végzett beavatkozás mögött Magyarország vezető szakmai referense a Semmelweis Egyetem. I. számú Sebészeti és Transzplantációs- és Gasztroenterológiai Klinika áll. Az intézmény hírneve és elismertsége önmagáért beszél. Tájékozódjon testsúlycsökkentő műtéteink eredményességéről! Nézze meg sikertörténeteinkről készült videókat!